مواد لازم برای کوکوی میگو با گشنیز و جعفری
- میگو : ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ : ۳ عدد بزرگ
- گشنیز و پیازچه : ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- سیر : ۲ حبه
- آرد ذرت : ۱ قاشق غذا خوری پر
- روغن : برای سرخ کردن
طرز تهیه کوکوی میگو با گشنیز و جعفری
میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می
کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می
ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد
اضافه می کنیم.
سپس به موادمان تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم.
این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن
را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی
شود. پس از پخت ، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو
می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.
نکته : در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود ، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.