سلطان به وزیر گفت ۳ سوال میکنم فردا اگر جواب دادی هستی وگرنه عزل میشوی.
سوال اول: خدا چه میخورد؟
سوال دوم: خدا چه می پوشد؟
سوال سوم: خدا چه کار میکند؟
وزیر از اینکه جواب سوالها را نمیدانست ناراحت بود.
غلامی فهمیده وزیرک داشت.
وزیر به غلام گفت سلطان ۳سوال کرده اگر جواب ندهم برکنار میشوم.
اینکه :خدا چه میخورد؟ چه می پوشد؟ چه کار میکند؟
غلام گفت؛ هرسه را میدانم اما دو جواب را الان میگویم وسومی را فردا…!
اما خدا چه میخورد؟ خداغم بنده هایش رامیخورد.
اینکه چه میپوشد؟ خدا عیبهای بنده های خود را می پوشد.
اما پاسخ سوم را اجازه بدهید فردا بگویم.
فردا وزیر و غلام نزد سلطان رفتند.
وزیر به دو سوال جواب داد ، سلطان گفت درست است ولی بگو جوابها را خودت گفتی یا از کسی پرسیدی؟
وزیرگفت این غلام من انسان فهمیده ایست جوابها را او داد.
گفت پس لباس وزارت را دربیاور و به این غلام بده، غلام هم لباس نوکری را درآورد و به وزیر داد.
بعد وزیر به غلام گفت جواب سوال سوم چه شد؟ غلام گفت: آیا هنوز نفهمیدی خدا چکار میکند؟! خدا در یک لحظه غلام را وزیر میکند و وزیر را غلام میکند.
(بار خدایا توئی که فرمانفرمائی،هرآنکس را که خواهی فرمانروائی بخشی و از هر که خواهی فرمانروائی را بازستانی)
نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
امروز انگیزه ی کافی ندارید، به همین خاطر ممکن است بدون این که تلاش زیادی از خود نشان دهید مسیرتان را طی کنید. آن چه اکنون اهمیت دارد جنبه های اجتماعی شغل تان است. حتی اگر امروز مجبور نیستید که به سر کار بروید، به شما توصیه می شود حتماً از منزل خارج شوید. به این ترتیب می توانید ذهن تان را که از بار سنگین مسئولیت ها و پیچیدگی های روابط تان خسته شده کمی آرام تر کنید. فقط یادتان باشد که نمی توانید از واقعیت فرار کنید، زیرا همیشه منتظر شماست تا به آن رجوع کنید. اما حالا که فرصت درنگ پیش آمده می توانید از آن لذت ببرید.
امروز می توانید یک مشکل قدیمی را حل کنید، اما به شرط این که با یک رویکرد جدید به سراغ آن بروید. بد نیست به کسانی که دوست شان دارید توجه کنید، اما حالا که از خواسته های غیر منطقی آن ها در امان هستید، میل دارید که بیشتر وقت تان را صرف کار و حرفه ی خود کنید. پس به آن ها بگویید که شما نیز احتیاج دارید اوقاتی را به خودتان اختصاص دهید. وقتی با انرژی دوباره پیش آن ها برگشتید، حتماً به خاطر انتخاب تان تحسین خواهید شد.
اکنون احتیاج دارید که کمی آزاد باشید و به امور دلخواه تان بپردازید، اما باید بدانید که اکنون زمان مناسبی نیست. نه تنها دوست دارید که مثلاً به مسافرت بروید، بلکه می خواهید از محدودیت های تان هم فرار کنید. سعی کنید ببینید که چه چیزی شما را از پرداختن به آرزوها و رویاهای تان بازداشته است. برای این که آینده ی هیجان انگیزی را برای خود رقم بزنید باید بعضی چیزها را در گذشته رها کنید.
دوست دارید که صمیمیت های تان را بیشتر کنید، اما به نظر می رسد که این خواسته ی شما اکنون چندان عملی نباشد، زیرا خواسته های احساسی تان را نمی توانید به راحتی در قالب کلمات بیان کنید. اما نگران نباشید، تا آخر این ماه فرصت دارید که جمله های مناسب برای انتقال پیام تان بسازید. سعی نکنید این فرآیند را سرعت ببخشید، زیرا اگر شتاب کنید شاید مجبور شوید که همه چیز را از نو شروع کنید.
اگر شخص مورد علاقه ی تان امروز از شما فاصله می گیرد، این موضوع را خیلی شخصی نکنید. شاید علت رفتار او اصلاً ربطی به شما نداشته باشد. به جای این که با عصبانیت رفتار کنید یا اینکه فاصله ی ایجاد شده را انکار نمایید، به شما توصیه می شود که دیگران را راحت بگذارید و به آن ها این حق را بدهید که اگر می خواهند از شما دور باشند. به جای این که فوراً دست به کار شوید تا روابط به هم ریخته تان را سر و سامان دهید، بهتر است اول به طرز رفتار خودتان رجوع کنید.
اکنون دیگر نمی توانید کارهای تکراری گذشته را با همان رویه همیشگی انجام دهید، پس باید یک تغییری و تحولی ایجاد کنید. در واقع از انجام کارهای تکراری و قرار گرفتن در موقعیت های یکنواخت خسته شده اید. درست نیست برای این که احساس امنیت کنید به این تکرارها بچسبید. اکنون زمان آن است یک تحول مثبت در زندگی تان ایجاد کنید.
امروز ماه به پنجمین خانه در طالع شما یعنی خانه عشق وارد شده است، به همین خاطر تمایل دارید که خواسته های تان را در یک رابطه عشقی به طرف مقابل تان انتقال دهید. حواس تان باشد که طرف مقابل منظورتان را درست درک کند. آن چه شما می خواهید مقداری فضای شخصی و خصوصی است تا اوقات تان را صرف امور خلاقانه کنید. یادتان باشد که گاهی دوری و فاصله, قلب ها را بیشتر به همدیگر نزدیک می کند.
امروز نباید سرعت عمل به خرج دهید، زیرا ممکن است فرصت هایی را که هنوز تجربه نکرده اید از دست بدهید. البته نتیجه گیری های کلی شما درباره هدف تان کاملاً درست است، اما مشکل این جاست که هنوز بهترین راهکار را برای دستیابی به آن پیدا نکرده اید. پس به شما توصیه می شود که مجدداً همه ی انتخاب های تان را بررسی کنید.
به نظر می رسد که اتفاقات امروز چندان با برنامه ریزی های شما هماهنگ نیستند. این تفاوت ها زمانی مشکل ساز می شود که سعی کنید قدرت تان را بر امور جاری اعمال کنید. اگر تصمیم دارید که به همه ی دنیا خودی نشان دهید، باید بدانید که وارد یک بازی بیهوده شده اید. گاهی وقت ها نمی شود همه چیز را تحت فرمان درآورد، پس به خاطر چیزهایی که اجتناب ناپذیرند مبارزه نکنید. کمی انعطاف پذیری نشان دهید تا امروز را به سلامت از سر بگذرانید.
از این که تنها هستید حس خوبی دارید و احساس امنیت می کنید. شاید تصمیم بگیرید که به خودتان ریاضت دهید، مثلاً از پول و عشق و لذت ها ی دیگر پرهیز کنید. اما باید دلیل این کارتان را بدانید و از پیامدهای آن اطلاع داشته باشید. به شما توصیه می شود پیش از این که دست به کار شوید مدتی صبر کنید.
اکنون در اوج رفتارهای عجیب و غریب تان هستید و بسیار مشتاق اید که تمایلات غیر معمول تان را به دیگران نشان دهید. اما نگران این موضوع هستید که اگر این کار را بکنید چه پیامدهایی خواهد داشت. از آن جایی که می دانید تمایلات تان از نوع عادی نیستند، راحت تر می توانید نگرانی های تان را توجیه کنید. یادتان باشد که نیازی نیست احساسات تان را با همان شدتی که تجربه می کنید انتقال دهید.
اکنون باید راهی پیدا کنید تا به نحو احسنت کارآمدی خود را نشان دهید. همیشه قوه ی خیال تان در حال رویاپردازی است، اما اکنون به شما توصیه می شود که آن چه را در ذهن دارید با دیگران در میان نگذارید. خیالات تان را با دقت و علاقه بیشتری بررسی کنید، زیرا گنج هایی در آن ها نهفته است که فقط خودتان می توانید پیدایشان کنید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کوکوی پاغازه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پاغازه : ۵/۰ کیلو گرم
آرد : ۱ الی ۲ قاشق
پیاز : ۱ عدد
تخم مرغ : ۴ الی ۵ عدد
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
سیر رنده شده : ۱ حبه
روغن : ۱ قاشق برای سرخ کردن
فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند .
پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .
پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فلافل پنیر محلی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پنیر محلی : ۳۵۰ گرم
آرد نخود : ۱۰ قاشق غذاخوری
جوش شیرین : یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی
آب : به مقدار لازم
روغن : برای سرخ کردن
ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.
منبع : روزنامه خراسان
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه گراتین پاستا با بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گراتن ها از انواع سبزیهای پخته شده ‘ ماهی‘ مرغ ‘ میگو ‘ پاستا و ده ها مواد غذایی متنوع که با سس سفید فراوان پوشش میگیرند تشکیل شده اند .
اغلب گراتن ها با پنیر رنده شده گودا یا ماتزرلا یا گرویر که به خوبی آب میشوند و طلایی میشوند پوشش میگیرند.گراتن را در ظرفهای نسوز زیبای کم عمق درست کنید و با همان ظرف هم سرو کنید
بادمجان : 2 عدد
پاستا صدفی یا فرمی دلخواه : 1 بسته
سیب زمینی پخته : 2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
رب گوجه فرنگی : 2 ق س
قارچ برش خرده : 200 گرم
فلفل پاپریکا رنگی در صورت تمایل : نصف 1 عدد
سس سفید : 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
پنیر رنده شده گودا یا هر پنیری که خوب ذوب شود : 250 گرم
پودر نان سوخاری ترجیحا درشت برای پوشش : 2 تا 3 ق س
نمک و فلفل : به مقدار لازم
بادمجانها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید نمک بپاشید و بگذارید بماند تا تلخی آن برود سپس با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید .کمی زرد چوبه به انها بمالید و انها را سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را در ماهیتابه خرد کنید و سرخ کنید گوشت را درون پیاز داغ ریخته و سرخ کنید تا قهوه ای شود.فلفل دلمه ای را نگینی سرخ کنید و همراه گوشت سرخ کنید .
قارچهارا درون گوشت بریزید و سرخ کنید تا آب ان تمام شود رب را بریزید و همراه با بقیه مواد سرخ کنید نمک و فلفل آن را اندازه کنید کمی آب بریزید و بگذارید بپزد تا آب آن تمام شود و به روغن بی افتد 50 گرم از پنیر را داخل آن بریزید و هم بزنید .
پاستا را بر طبق دستور مندرج بر روی بسته بپزید و آب کش کنید.سس سفید را درست کنید نمک و فلفل آن را اندازه کنید 3 قاشق از آن را برداشته و کنار بگذارید بقیه آن را در یک ظرف بزرگ گود بریزید 1 عدد تخم مرغ را درون ان بی اندازید و خوب هم بزنید پاستا را هم که خوب آب آن رفته است درون ظرف بریزید .
نصف از پنیر باقی مانده را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید.ته ظرف نسوزی را خوب چرب کنید و 3 قاشق سس سفید را ته آن بریزیدو سیب زمینی های پخته را پوست کنده و حلقه کنید و ته ظرف و بر روی سس سفید بچینید.بادمجانها را روی آن بچنید گوشت آماده را بر روی بادمجانها بریزید.
پاستای آغشته به سس سفید را روی بادمجانها ریخته و روی آن را با پنیر بپوشانید و پودر سوخاری را بر روی آن بریزید.ظرف گراتن را در فر از پیش داغ شده با درجه 175 تا 180 بگذارید. تا سطح آن طلایی شود بین 30 تا 40 دقیقه.پودر سوخاری برای طلایی شدن و زیباتر شدن سطح گراتن است.
من به جای سس سفید از 2 پیمانه ماست معمولی + 2 عدد تخم مرغ استفاده کردم که این ایده را هم از دوست عزیزم لاله وبلاگ سبزو ترش گرفتم.بسیار خوشمزه شد ضمن اینکه به رژیمی بودن نزدیکتر است.در صورت تمایل میتوانید قسمت گوشت را حذف کنید و غذایی کاملا گیاهی میل کنید.
میتوانید به جای گوشت قرمز از گوشت چرخکرده مرغ استفاده کنید.میتوانید از سبزیجاتی مانند قارچ , نخود سبز و ذرت در لایه جای گوشت استفاده کنید.