سایت تفریحی و سرگرمی گُنده

اس ام اس عکس جوک بازیگران ایرانی آشپزی

سایت تفریحی و سرگرمی گُنده

اس ام اس عکس جوک بازیگران ایرانی آشپزی

محسن یگانه : من… منه پیروز هر بازی

محسن یگانه : من… منه پیروز هر بازی، چه روزایی گذشت از من، شکست میخورم این روزا. منه راحت تر از قبلا … #محسن_یگانه از کارهایی که در اینده خواهید شنید

محسن یگانه , بیوگرافی محسن یگانه , اینستاگرام محسن یگانه , عکس محسن یگانه , همسر محسن یگانه

طرز تهیه فیله ماهی کبابی

آموزش طرز تهیه فیله ماهی کبابی ذغالی خوشمزه

طرز تهیه فیله ماهی کبابی , فیله ماهی کبابی ذغالی , فیله ماهی کبابی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فیله ماهی کبابی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کباب فیله ماهی

آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری

سیر ریز خرد شده ۳ حبه

ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

سس سویا ۱ قاشق سوپخوری

فلفل ۴/۱ قاشق چایخوری

مخلوط سبزیجات کباب شده به مقدار لازم

برش های لیمو دلخواه

فیله بدون استخوان و پوست گرفته تون ، ماهی آزاد  ۷۵۰ گرم

 اشپیل شور , طرز تهیه اشپل شور , اشپیل چیست

طرز تهیه فیله ماهی کبابی

ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی خشک کنید. آب لیمو ، سیر ، ریحان ، روغن ، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.

 روش پخت ماهی سفید, ماهی پلو شب عید, طرز تهیه ماهی شکم پر

ماهی ها را در میان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقیما بر روی ذغال گداخته قرار دهید. اگر فیله ها حدود ۱.۵ سانتیمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه و یا زمانی که گوشت ماهی حالت ورقه ورقه پیدا کند، کباب کنید.

 طرز تهیه کبابا بال مرغ,پخت بال کبابی با سس عسل و زنجبیل

در میانه کار کباب کردن باز هم از باقیمانده سس روی ماهی ها بمالید. اگر ماهی را به قطعاتی ضخیم تر بریده اید، در میانه کباب کردن یکبار آنها را روی آتش برگردانید. ماهی را با سبزیجات کبابی و برش های لیمو سرو کنید.

آموزش طرز تهیه فیله ماهی کبابی ذغالی خوشمزه

طرز تهیه اشپیل شور

آموزش طرز تهیه اشپیل شور + اشپیل چیست؟

اشپیل شور , طرز تهیه اشپل شور , اشپیل چیست

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اشپیل شور را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تهیه اشپیل شور

اشپیل خام ماهی سفید دو عدد

نمک دو پیمانه

ورق A4 چهار ورق

 روش پخت ماهی سفید, ماهی پلو شب عید, طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه اشپیل شور

اشپیل را طوری می‌شوییم که کیسه آن آسیب نبیند و بعد از خشک کردن اشپیل دو ورق کاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می‌پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود. دو ورق A4 بعدی را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده و بعد از 20 دقیقه بر می‌داریم.

پخت میگو و قارچ سوخاری , مواد لازم برای تهیه میگو و قارچ سوخاری

اشپیل چیست؟

مرواریدهای کوچک طلایی رنگی را که این روزها در دل انواع ماهی های سفید، کولی، کولمه، کپور و… جا خوش کرده اند، اشپل می گویند. وقتی این نوع ماهی ها را می خریم و در منزل اقدام به پاک کردنشان می کنیم، به محض باز کردن شکمشان، حجم زیادی از این مرواریدها را می بینیم که با نظم خاصی به درازای بدن ماهی درون یک پوسته بسیار نازک و شفاف همراه یک بادکنک سفیدرنگ قرار گرفته اند. برخی خانواده ها به این تصور که این مرواریدها جزو امعا و احشای ماهی بوده و غیرخوراکی هستند، آنها را دور می ریزند. اما در مقابل، برخی از افراد بخصوص هموطنان شمال کشورمان که بخوبی این فرآورده را می شناسند، از آن کوکویی تهیه می کنند که طعم آن بی مثال و ارزش تغذیه ای آن بی شمار است. اما این مرواریدها چه هستند و چه ارزشی دارند و آیا مصرف آن توصیه می شود؟ این مرواریدها، تخمک های بارورنشده حاصل از تخمدان جنس ماده انواعی از ماهی ها هستند که به آن «اشپل» گویند. ارزش تغذیه ای اشپل با خاویار کمی متفاوت است، اما هر دو تخمک های ماهیان خوراکی هستند که قبل از تخم ریزی و لقاح از شکم ماهی خارج و در تهیه انواع غذاها استفاده می شوند.

آموزش طرز تهیه اشپیل شور خوشمزه + اشپیل چیست؟

طرز تهیه و خواص رب انار

آموزش طرز تهیه و خواص رب انار ترش و خوشمزه

رب انار , طرز تهیه رب انار ترش , خواص رب انار

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رب انار را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور تهیه ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای رب انار شمالی :

انار ترش  :   10 کیلو

نمک    :     بمیزان لازم

آب     :     به میزان لازم

رب انار , طرز تهیه رب انار ترش , خواص رب انار

طرز تهیه رب انار :

ابتدا انارها رو دون دون می کنیم برای دونه کردن سریع انار تاج انار رو با چاقو برمی داریم و انار از وسط به چهار قسمت برش میدیم و انار رو توی دست چپمون میذاریم (طوری که پوست سمت خودمون باشه) و با یک وسیله ای چوبی مثل ملاقه ، کف گیر ،‌ و هر وسیله چوبی دیگه شروع به ضربه زدن به انار می کنیم تا کاملاً دونه های انار دربیاد با این روش خیلی سریع دونه های انار درمیاد

رب انار , طرز تهیه رب انار ترش , خواص رب انار

بعد انارهای دونه شده رو با یک لیتر آب داخل یه ظرفی میریزیم و میذاریم روی حرارت (یک لیتر برای 10 کیلو اناره) تا پخته بشه حدود 30 تا 40 دقیقه طول میکشه فقط مواظب باشید که آب انار سریز نشه (یعنی طوری باشه که دونه انار دست زدید دونه اش پخته شده باشه و سریع از هسته اش جدا بشه) یه آبکش مناسب انتخاب می کنیم و یه دونه ظرف هم زیر آبکش میذاریم و انارها رو داخل اون می ریزیم  و آبی که رو که توی ظرف ریخته شد رو توی ظرف اصلی که روی حرارت بود می ریزیم

رب انار , طرز تهیه رب انار ترش , خواص رب انار

خب حالا می ریم سراغ دونه های اناری که توی آبکش بود ظرف رو دوباره زیر آبکش میذاریم و با یک کف گیر یا ملاقه چوبی خوب روش رو می زنیم تا گوشت انار از هسته جدا بشه و ولی قبل از این که انار ها رو داخل ظرف روی حرارت بریزیم یه بار دیگه اون رو داخل آبکش می ریزیم شاید موقعی که داریم دونه های انار رو با کف گیر می زنیم بعضی هسته ها از آبکش رد شده باشه خوب حالا اون ها رو داخل ظرف روی حرارت می ریزیم

رب انار , طرز تهیه رب انار ترش , خواص رب انار

خوب حالا می ریم دوباره سراغ این هسته های انار .هسته ها رو داخل یه ظرف می ریزیم و به اندازه 2 تا 3 تا لیوان توش آب می ریزیم و اون ها رو داخل آبکش می ریزیم دوباره با کف گیر خوب روی هسته ها رو می زنیم و قبل از این که اون ها رو داخل ظرف روی حرارت بذاریم آبکش می کنیم چون ترشی واقعی انار توی همین مرحله آخره خوب آب انارها رو روی حرارت گذاشتیم رو میذاریم تا اون غلیظ بشه کمی که غلیظ شد با کف گیر پشت سر هم هم می زنیم و سعی کنید هم بزنید تا ته اون نگیره و 10 تا 15 دقیقه آخر که غلیظ شد نمک رو بهش اضافه می کنیم مواظب رب باشید که ته نگیره

رب انار , طرز تهیه رب انار ترش , خواص رب انار

نکات مهم در مورد رب انار :

رب انار رو زیاد سفت برندارید چون هر چه رب انار بمونه سفت تر میشه و از لذت و خوشمزگی اونکم میشه . نباید زیاد هم رقیق برداشت چون کپک می زنه و خراب میشه . بعد وقتی که رب انار سرد شد اون ها رو داخل شیشه میریزیم (شیشه بهتر و بهداشتی تره) و روی اون مقدار خیلی کم روغن می ریزیم (نصف قاشق چایخوری) و خوب سرش رو می بندیم و جای خنک میذاریم (خارج از یخچال) حتی می توانید اون ها رو  2 سال نگه دارید .

رب انار , طرز تهیه رب انار ترش , خواص رب انار

خواص درمانى رب انار :

رب انار را صبح یک قاشق مصرف کنید که بهترین تصفیه کننده خون می باشد . برای از بین بردن کلسترول بد خون رب انار مصرف کنید. رب انار ترش را در دهان بگیرید. جوش و برفک دهان را برطرف مى‏ سازد. رب انار را با کمى عسل مخلوط نموده و ضماد کنید. زخم داخلى بینى و سودا را درمان مى ‏کند. اول معده را پاک سازید بعد رب انار شیرین و کهنه را با میل در چشم بکشید بینایى را تقویت مى‏ کند و خارش چشم و زخم گوشه چشم را درمان مى‏ کند.

آموزش طرز تهیه و خواص رب انار ترش و خوشمزه

خورشت قورمه سبزی خوشمزه

طرز تهیه و فوت و فن های خورشت قورمه سبزی خوشمزه

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پخت قورمه سبزی :

گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته بی استخوان /گوساله : 700 گرم

سبزی قورمه سبزی : 1/5 کیلو

لوبیا قرمز : دو سوم لیوان

لیموعمانی : 7 عدد

پیاز : 1 عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان کافی

رب گوجه فرنگی : در صورت تمایل 1 قاشق

آبغوره : درصورت تمایل

روغن : به میزان لازم

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه :

برای پخت قورمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده همراه با گوشت سرخ کنید. لوبیا قرمز را از قبل در 2 لیوان آب خیسانده و بگذارید تا کمی بجوشد،سپس آب آن را خالی کنید. سبزی را پاک کرده ،ریز خرد کرده و در حدی که آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی به گوش برسد ولی سیاه نشود، سرخ کنید. لوبیاقرمز، لیموعمانی سوراخ شده (برای اینکه مزه لیموعمانی از آن خارج شود) ، گوشت ، پیاز ، فلفل و زردچوبه بار گذاشته تا همه مواد با هم بپزند.وقتی که گوشت نیم پز شد ،نمک آن را اندازه کرده وبگذارید تا خورش جا بیفتد. چاشنی آن را اندازه کنید.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

نکات مهم در مورد سبزی قورمه سبزی :

سبزی قورمه سبزی شامل تره 500 گرم ، جعفری 600 گرم ، گشنیز150 گرم ، اسفناج 150 گرم و شنبلیله 50 گرم است. بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود. اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد.چون از نظربهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود. در برخی از نواحی اصولا از شنبلیله استفاده نمی کنند چرا که ماندگاری بوی آن را نمی پسندند. در شهرهای آذربایجان گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر به ترکیب سبزی  قورمه سبزی اضافه می شود و شنبلیله از آن میان حذف می شود.اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند. سرخ کردن زیاد سبزی قورمه سبزی باعث می شود رنگ آن تیره شده و خاصیت خود را از دست بدهد و غذا سنگین شود.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش،مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

نکات مهم در مورد گوشت قورمه سبزی :

گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد.در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

نکات مهم در مورد لوبیای قورمه سبزی :

لوبیای قورمه سبزی، لوبیای قرمز است.در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزی استفاده می شود.در بعضی از شهرهای استان آذربایجان از لوبیا چیتی استفاده می شود. در شهر دامغان خانم های قدیمی از لپه استفاده می کنندو چاشنی خورش آبغوره است و جالب آنکه گاهی به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم در خورش قورمه سبزی استفاده می کنند. در بعضی از شهرهای شمالی قورمه سبزی را بدون لوبیا،چاشنی، رب گوجه فرنگی ، آبغوره یا رب غوره طبخ می کنند. این نوع قورمه سبزی نیز خورش خوشمزه ای است که برای معده سبک است و بعد از خوردن آن احساس سنگینی نمی کنید.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

نکات مهم در مورد چاشنی قورمه سبزی :

 به عنوان چاشنی معمولا فقط از لیموعمانی استفاده می کنند.لیموعمانی همراه با آبغوره استفاده می شود. از غوره استفاده می شود(که به قورمه سبزی غوره معروف است و در این صورت معمولا لوبیای چشم بلبلی است).به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند.

طرز تهیه و فوت و فن های خورشت قورمه سبزی خوشمزه