سایت تفریحی و سرگرمی گُنده

اس ام اس عکس جوک بازیگران ایرانی آشپزی

سایت تفریحی و سرگرمی گُنده

اس ام اس عکس جوک بازیگران ایرانی آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی

آموزش کامل طرز تهیه فلافل لبنانی بندری خوزستانی

طرز تهیه فلافل , طرز تهیه فلافل اهوازی , طرز تهیه فلافل در خانه با نخود

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فلافل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تهیه فلالفل در منزل :

نخود : ۲ پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

سیب زمینی خام : ۱ عدد کوچک

پیاز رنده شده : ۱ عدد

سیر رنده شده : ۲ عدد

بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

ادویه جات ، زردچوبه و نمک و فلفل : به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

طرز تهیه فلافل , طرز تهیه فلافل اهوازی , طرز تهیه فلافل در خانه با نخود

مواد لازم برای سس فلافل :

پودر انبه  :   ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی    :  ۱ قاشق غذاخوری

سرکه    :  ۴/۱ پیمانه

آب   :   به میزان لازم

نمک و فلفل   :   به میزان لازم

 طرز تهیه ذرت مکزیکی , ذرت مکزیکی در خانه , ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل خوشمزه با نخود :

نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض میکنیم.سپس از چرخ گوشت دو مرتبه ردکرده با پیاز رنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تا کاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.

 اسنک سیب زمینی, طرز تهیه اسنک سیب زمینی تند , پخت اسنک سیب زمینی هندی

طرز تهیه سس فلافل بندری :

رب گوجه فرنگی ، پودرانبه ، سرکه، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود.

آموزش کامل طرز تهیه فلافل لبنانی بندری خوزستانی

طرز تهیه ژله خرده شیشه

آموزش کامل طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژله خرده شیشه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ژله شیشه خرده ای :

آب جوش : ۳ لیوان

آب سرد : ۳ لیوان

ژله آلوورا : ۲ بسته

پودر ژله (به طعم و رنگ دلخواه) : ۳ بسته

بستنی وانیلی (آب شده) : دو لیوان

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

طرز تهیه ژله خرده شیشه شیر عسلی :

ابتدا پودر ژله ها را یکی یکی با یک لیوان آب جوش داخل شیرجوش با حرارت کم حل میکنیم.گرما باعث میشود ذرات پودر کاملا در آب حل شوند. سپس در ظرف های جداگانه با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و داخل یخچال میگذاریم تا سفت شوند. بهتر است جای یک لیوان آب سرد ۲/۳ لیوان آب سرد بریزید چون زودتر میبندد و سفت تر میشود.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

وقتی ژله ها آماده شد آنها را با چاقو به شکل مکعب های نامنظم برش میدهیم و داخل ظرف ژله مان میریزیم. بهتر است ظرف را کمی نم دار کنیم و از چند ساعت قبل داخل فریزر بگذاریم چون موقع درآوردن یخ ها آب شده و مانع چسبیدن ژله به ظرف میشود.ژله های آلوورایمان را در آب جوش حل کرده و این بار به جای آب سرد از دو لیوان بستنی استفاده میکنیم. بستنی را باید نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرد تا شل شود. نکته مهم این است که بستنس نه باید بیش از حد شل باشد و نه سفت.همینکه کمی روان باشد و بتوانید با چنگال آن را هم بزنید کافیست.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

و فراموش نکنید که منظور از دولیوان بستنی، بستنی شل شده است. کمی از ژله بستنی را داخل ظرف میریزیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ژله های کف فیکس شوند بعد از آن دوباره ظرف را خارج کرده و کمی دیگر ژله میریزیم(بهتر است این کار را در ۳تا۴مرتبه انجام دهید تا ژله ها کاملا فیکس شوند.)بعد از بسته شدن ژله را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده میکنیم

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

نکات مهم برای تهیه ژله خرده شیشه با ژلاتین :

بهتر است به جای استفاده از ژله آلوئه ورا و بستنی از شیر عسل و پودر ژلاتین استفاده کنیم تا ژله خوشمزه تری داشته باشیم البته اضافه کردن مقداری گلاب در خوشمزه تر شدن بسیار موثر است.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

حتما و حتما قالب را چرب کرده و ۱۵دقیقه در فریزر قرار دهید تا هنگام جدا کردن ژله مشکلی نداشته باشید. در صورت تمایل ژله ها را بعد از بسته شدن قالب بزنید تا ژله زیباتری داشته باشید. تهیه این ژله با ژله پایه آلوئه ورا(بدون شیر و به صورت بی رنگ)نیز بسیار شکیل خواهد بود البته در این صورت بهتر است ژله ها حتما قالب زده شوند.

ژله خرده شیشه با ژلاتین , طرز تهیه ژله خرده شیشه , ژله خرده شیشه با شیر عسل

آموزش کامل طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

ژله رنگین کمان چرخشی

آموزش کامل طرز تهیه ژله رنگین کمان چرخشی

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژله رنگین کمان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم ژله رنگین کمانی :

بستنی لیوانی وانیلی : ۲ عدد

پودر ژله (۵ رنگ) : به میزان لازم

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

طرز تهیه ژله چرخشی رنگین کمانی :

میزان هر بسته ژله ۱۰ قاشق غذاخوریه.نصف پودر یعنی ۵ قاشق رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید.برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدین تا بجوشه. بعد حدود ۴تا۵ قاشق از اونو کنار بذارید و به بقیه ۲تا۳ قاشق آب یخ اضافه کنید و در قالب چرب شده ژله بریزید.

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

البته قبلش ظرف ژله رو با آب سرد بشورید و حدود ۱ دقیقه در فریزر بذارید… و در یخچال به مدت ۴۵تا۶۰ دقیقه بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره(شاید زودتر از این زمان هم سفت بشه)

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

فقط توجه داشته باشین نباید ژله ها خیلی سفت بشه چون در پایان لایه های ژله از هم جدا میشن… بقیه ژله رو (اگه سفت شده بود کمی حرارت بدید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود ۲۰تا۳۰ دقیقه زمان بدید تا سفت بشه…

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

مرحله ۲ رنگ نیلی رنگه که ترکیبش شامل ۳ قاشق پودر ژله بلوبری و ۲ قاشق پودر ژله بنفشه. این پودرها رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم ۵ قاشق کنار بذارید و به بقیه ۳ قاشق آب یخ اضافه کرده بذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید و باز هم طبق مرحله قبل ۲ قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید. بقیه مراحل دقیقا مثله همیناست که گفته شد پس من دیگه فقط میزان مواد لایه های بعدی رو میگم.

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

۶ قاشق ژله آبی رو با یه خورده از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید.۶ قاشق رو کنار بذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه رو با ۴ قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید.لایه بستنی باز هم با دوقاشق بستنی مخلوط میشه.

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

۷ قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط بشه و ۶ قاشق رو کنار بذارید و با بقیش.۵ قاشق آب یخ مخلوط کنید و …ادامه بدید…باز هم میزان بستنی ۲ قاشقه. ۸ قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و ۷ قاشق رو کنار بذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همون ۲ قاشق بستنی…

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

۹ قاشق ژله نارنجی رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و ۷ قاشق رو کنار بذارید و با ۱/۴ لیوان آب سرد مخلوط کنید و …ادامش مثل مراحل قبل…میتونید اینبار به جای ۲ قاشق ۳ قاشق بستنی بذارید.من دیگه بستنیم تموم شده بود برای همین تو عکس بین نارنجی و قرمز خیلی مرزی دیده نمیشه…

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

تمام پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و با ۱/۴ آب سرد مخلوط کنید.و به آرامی روی مواد بریزید و بذارید حدود یک روز در یخچال بمونه(کمترش هم باشه اشکال نداره…) بعد با استفاده از سشوار ظرف رو گرو کنید و اونو به آرامی توی بشقاب برگردونید.البته قبلش با کارد کناره های ژله رو جدا کنید.

ژله رنگین کمان , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان چرخشی

یا میتونید ظرفتون رو توی آب جوش فرو ببرید و ۱۰۰۱ ،۱۰۰۲ ،۱۰۰۳ بشمارید و ظرف رو برگردونید.

آموزش کامل طرز تهیه ژله رنگین کمان چرخشی

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و خوشمزه

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه , طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک , طرز تهیه قورمه سبزی برای 6 یا 4 نفر , طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت

آموزش آشپزی پخت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی برای 4 تا 6 نفر

سبزی قورمه سبزی : یک کیلو

لوبیا چیتی یا قرمز : یک سوم لیوان

پیاز : یک عدد

شمبلیله خشک : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

لیمو عمانی  : 4 تا 5 عدد

گرد لیمو  : به مقدارکافی

روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت : به مقدار کافی

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه , طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک , طرز تهیه قورمه سبزی برای 6 یا 4 نفر , طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت

طرز تهیه خورش قرمه سبزی

لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد. لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود. سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.

طرز تهیه قرمه سبزی خوشمزه , قرمه سبزی , آموزش آشپزی قورمه سبزی برای 6 یا 4 نفر , طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت

در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.  بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.  در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو رو اضافه می کنیم .در بعضی مناطق به خورش قرمه سبزی رب گوجه و آبلیمو اضافه میکنند که بستگی به ذائقه افراد دارد.

طرز تهیه قرمه سبزی خوشمزه , قرمه سبزی , آموزش آشپزی قورمه سبزی برای 6 یا 4 نفر , طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت

نکات مهم در طبخ خورشت قرومه سبزی مجلسی

بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود. اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است. شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.

قرمه سبزی , قورمه سبزی , قورمه سبزی مجلسی , قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند. سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود. نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید.

قرمه سبزی , قورمه سبزی , قورمه سبزی مجلسی , قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی

گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد. استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش با گوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است. برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند.

قرمه سبزی , قورمه سبزی , قورمه سبزی مجلسی , قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه

نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی

لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیمو عمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود. به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند