ترشی گوجه فرنگی | انواع ترشی گوجه | طرز تهیه ترشیجات گوجه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ترشی گوجه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور تهیه ترشی ، این پست را دنبال کنید
ترشی گوجه فرنگی
مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی
گوجه ریز سفت و تازه یک کیلو
نمک و نعنا خشک به میزان لازم
سرکه یک لیوان
آب جوشیده و سرد شده 2.5 لیوان
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی
گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ریز انتخاب کنید و بشویید و در یک ظرف مناسب شیشهای بریزید. آب را با نمک و سرکه بجوشانید. پس از سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید. گوجه ترشی شما پس از 10 روز آماده میشود. دقت کنید برای تهیه این ترشی از سرکه خالص استفاده نکنید و نمک آن را هم کمی بیشتر بریزید تا گوجهها له نشود و شکل ظاهر آنها حفظ شود.
ترشی با آب گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی
مواد لازم برای ترشی با آب گوجه فرنگی
گل کلم یک بوته متوسط و ریز خرد شده
گوجه 2 کیلو رنده شده
فلفل تند سبز 10 عدد
سیر یک بوته بزرگ
خیار 5 تا 6 عدد
کرفس یک بوته کوچک
موسیر خیس شده 100 گرم
رب گوجه یک لیوان
نمک و گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره به میزان لازم
سرکه یک لیوان
طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی
گوجهها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و
آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید. سرکه را به آن اضافه کنید و حدود 5 تا
10 دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود. تمام مواد ترشی را ریز خرد
کنید. همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویهها و
رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشهای بزرگ بریزید و در یخچال
نگهداری کنید.
این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است.