نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوفله ماهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماهی شیر : یک کیلوگرم
روغن : مقداری
تن ماهی : یک کنسرو
پنیر پارمزان رنده شده : 150 گرم
جعفری خرد شده : مقداری
ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید. ماهی ها را کف ظرف بچینید. در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید. ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید. نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.
ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل 2 بار ماهی بخورید.
به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.
منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 82